Dinamic Solutions
Segway Tour Oficial
Castellano Català English

HOME  
SEGWAY ·  
TOURS <  
PUBLICITAT <  
VENDA <  
--------------------------------------------
Transporter i2
--------------------------------------------
transporter x2
--------------------------------------------
packs i2
--------------------------------------------
packs x2
 
SERVEI TÈCNIC <  
EVENT PERSONALITZAT <
 
INDOBOARD ·  
MOTOCICLISME ·  
IMATGES  
CONTACTE  
 
© 2014 Dinamic Solutions
c. San Mateo, 5
08224 Terrassa, Barcelona

NOTA LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
MAPA WEB
47158651A
Produït per Anunzia
   SEGWAY > VENDA > TRANSPORTER X2 EL ROBUST
 


Tour oficial Segway Barcelona

TRANSPORTER X2

El Segway ® Personal Transporter X2 ofereix un gran rendiment en diferents terrenys amb un impacte mediambiental mínim. Amb els seus pneumàtics tot terreny, uns parafangs més forts, les bateries d'ió-liti i un software especialment preparat, el Segway PT X2 li transportarà pràcticament fins a qualsevol lloc de la natura que vulgui visitar, ja sigui per camins, terreny abrupte o en la platja.

Els pneumàtics de baixa pressió del Segway PT X2 esmorteeixen la circulació per superfícies desiguals i minimitzen la marca que deixen les rodes.

La petjada de pneumàtic més ampla, augmenta l'estabilitat en terrenys irregulars, i el X2 es desplaça sense problemes per una àmplia varietat de superfícies, com sorra, gespa, graveta, terra i paviment. En funció de les normatives locals, el X2 es pot utilitzar en camins multiusos, encara que no està ideat per circular per voreres o vies de vianants. Comproveu si es pot circular amb el Segway PT i2 per voreres.

El X2 compta amb la nova tecnologia LeanSteer de Segway, i amb el controlador sense fils InfoKey. Aquests avenços fan que la conducció sigui més intuïtiva i emocionant si és possible, i li proporcionen informació interessant sobre el trajecte per tal que pugui controlar la seva excursió des li principi fins al final. Les bateries d'ió de liti de llarga durada satisfan les necessitats d'alimentació del X2, i li proporcionen una autonomia de fins a 20 km. en una sola càrrega, sobre terrenys no pavimentats (depenent de la superfície, l'estil de conducció i la càrrega).

Els resistents parafangs del X2 han estat dissenyats per evitar que salti la graveta i la terra, i per protegir-quan s'inclini durant els girs. L'estructura d'alumini dels parafangs disposen de nanses incorporades que li permetran (a vostè ia un company) aixecar el X2 per introduir o treure d'un vehicle. Els bastidors dels parafangs també serveixen com a base per a transportar càrrega i són compatibles amb les plataformes de càrrega Segway i els maletins rígids Segway d'Givi.

  transporter x2

esquema de les expecificacions de x2


 Vel. mÀx: 20 km/h
 Capacitat de carga: 117 kg (usuari més carga)
 Petjada de pneumàtic: 67x84 cm.
 Pes: 54,4 kilos
 Tipus de bateria: Dos baterías de ión-litio Saphion ®
 Autonomia de la bateria: 19 kilómetros de superficie sin pavimentar
 Motors: Dos servomotores DB sin escobillas
 Llantes: Llanta d'alumini negre de 25cm
 Pneumàtics: Neumáticos anchos de baja presión 17.7cm
 Altura de la plataforma: 24,13cm
 Distància del terra: 11,43cm
T'agradaria adquirir alguna unitat? Aquest és el seu lloc, Dinamic Solutions:

Email